Дата розміщення: 29.04.2016

Річний звіт за 2015 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 15.04.2015
Кворум зборів** 56.77
Опис Порядок денний (перелiк питань, що виносяться на голосування):
1.Затвердження процедурних питань проведення поточних загальних зборiв акцiонерiв та порядку ознайомлення акцiонерiв з пiдсумками голосування.
Прийняте рiшення:
1) Затверджено робочу президiю загальних зборiв акцiонерiв у складi Голова зборiв – Кукушкiна Г.I., секретар- Мiнiна В.Д; реєстрацiйна комiсiя у складi Мiнiна В.Д. - Голова реєстрацiйної комiсiї, Кукушкiна Г.I.-член комiсiї та повноваження реєстрацiйної комiсiї видавати бюлетенi учасникам зборiв; регламент зборiв за часом виступiв, проведення зборiв без перерви, форму голосування бюлетенями, обрання членiв Наглядової ради та членiв Ревiзiйної комiсiї здiйснюється кумулятивним голосуванням шляхом використання бюлетеня для кумулятивного голосування, порядок подання питань та запису для виступу шляхом письмових звернень до президiї загальних зборiв; пiдсумки голосування по питанням порядку денного доводити до вiдома акцiонерiв безпосередньо на зборах, пiсля закриття зборiв довести до вiдома акцiонерiв особисто при наявностi письмового звернення вiд акцiонера.
2) Обрана лiчильна комiсiя у складi Конограй М.В.- Голова лiчильної комiсiї, Леонова Г.П., Леонов I.Ю. - члени лiчильної комiсiї.
2.Звiти органiв управлiння про фiнансово-господарську дiяльнiсть за 2010,2011,2012,2013,2014 роки. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiтiв.
Прийняте рiшення: визнати роботу Правлiння та Спостережної ради задовiльними, прийняти звiти Правлiння та Спостережної ради до вiдома, затвердити звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї Товариства за 2010,2011, 2012, 2013,2014 роки.
3.Затвердження рiчних звiтiв та балансiв за 2010,2011,2012,2013,2014 роки.
Прийняте рiшення: затвердити рiчнi звiти Товариства та баланси за 2010, 2011, 2012, 2013,2014 роки.
4.Визначення порядку розподiлу прибутку за 2010,2011,2012,2013,2014 роки.
Прийняте Рiшення: направити прибуток за 2010, 2011, 2012, 2013,2014 роки у фонд розвитку виробництва. Виплату дивiдендiв не здiйснювати
5. Про затвердження нової редакцiї статуту товариства (приведення дiяльностi у вiдповiднiсть з вимогами закону України «Про акцiонернi товариства).
Прийняте рiшення: атвердити нову редакцiю статуту Товариства (Статут Публiчного акцiонерного товариства «Зелений Гай») у редакцiї, що додається.
6.Про визначення уповноваженої особи на пiдписання статуту в новiй редакцiї та проведення державної реєстрацiї статуту в новiй редакцiї.
Прийняте Рiшення: Уповноважити Лiвiка Петра Євтихiйовича пiдписати статут Товариства в новiй редакцiї та доручити Генеральному директору або уповноваженим ним особам здiйснити всi необхiднi заходи, направленi на здiйснення у встановленому порядку державної реєстрацiї нової редакцiї статуту Товариства у редакцiї, що затверджена поточними зборами.
7.Приведення внутрiшнiх документiв товариства (Положень) у вiдповiднiсть з вимогами Закону України „Про акцiонернi товариства” та новою редакцiєю статуту.
Прийняте рiшення: Затвердити «Положення про Загальнi збори акцiонерiв ПАТ «Зелений Гай», «Положення про Наглядову раду ПАТ «Зелений Гай», , «Положення про Ревiзiйну комiсiю ПАТ «Зелений Гай», у редакцiях, що додаються.
8.Про вiдкликання Голови та членiв Спостережної ради.
Прийняте рiшення: вiдкликати дiючий склад Наглядової (Спостережної) ради а саме: Леоненко Марiю Михайлiвну, Леоненко Володимира Миколайовича, Леонову Галину Петрiвну, Костiна Олексiя Петровича, ТОВ «Українська Сировина ЛТД» Код за ЄДРПОУ 19122065, ТОВ «Технологiчна Група» Код за ЄДРПОУ 34129925, ТОВ «Виробничо-комерцiйна фiрма Едвард» Код за ЄДРПОУ 34234984.
9.Про визначення кiлькiсного складу Наглядової ради.
Прийняте рiшення: Обрати Наглядову раду Товариства у складi Голова Наглядової ради та 5 членiв Наглядової ради.
10.Про обрання Голови Наглядової ради.
Прийняте рiшення: Обрати Головою Наглядової ради Товариства термiном на 3 (три) роки акцiонера ТОВ «Виробничо-комерцiйну фiрму Едвард» Код за ЄДРПОУ 34234984 - в особi призначеного представника, який буде виконувати повноваження Голови Наглядової ради за довiренiстю.
11.Про обрання членiв Наглядової ради.
Прийняте рiшення: Обрати до складу Наглядової ради термiном на 3 (три) роки акцiонера Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю «Виробничо-комерцiйна фiрма Едвард», код за ЄДРПОУ 34234984 в особi 5 (п’яти) призначених представникiв, якi будуть виконувати повноваження членiв Наглядової ради за довiренiстю.
12.Про вiдкликання Голови правлiння та членiв правлiння.
Прийняте рiшення: Вiдкликати Голову Правлiння Лiвiка Петра Євтихiйовича. Вiдкликати дiючий склад Правлiння а саме: Албура Миколу Степановича, Бебкевича Миколу Степановича, Шулика Василя Петровича, Леоненко Анатолiя Миколайовича
13.Про обрання Генерального Директора товариства.
Прийняте рiшення: обрати на посаду Генерального директора товариства Лiвiка Петра Євтихiйовича.
14.Про вiдкликання Голови та членiв Ревiзiйної комiсiї.
Прийняте рiшення: вiдкликати Голову Ревiзiйної комiсiї Папук Любов Федорiвну. Вiдкликати членiв Ревiзiйної комiсiї Просвєт (Яловчук) Свiтлану Степанiвну, Албур Людмилу Олексiївну
15.Про обрання членiв Ревiзiйної комiсiї.
Прийняте рiшення: обрати до складу членiв Ревiзiйної комiсiї зi строком повноваження 3 роки наступних кандидатiв: Папук Любов Федорiвну, Леоненко Марiю Михайлiвну, Загинайченко Валентину Петрiвну.
16.Затвердження значних угод.
Прийняте рiшення: попередньо схвалити правочини, ринкова вартiсть майна або послуг, що є предметом таких правочинiв перевищує 25 вiдсоткiв i сягає 50 i бiльше вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної звiтностi та якi укладатимуться товариством з продажу-купiвлi, мiни оборотних засобiв, товарiв, продукцiї, основних засобiв, цiнних паперiв, кредитних договорiв та договорiв позики, з участi у статутному капiталi iнших юридичних осiб. Умови таких правочинiв обов’язково узгоджуються Наглядовою радою товариства. Рiшення про узгодження умов оформлюється протоколом засiдання Наглядової ради.
Рiшення з питань 1-16 прийнятi 100% голосiв.
17.Прийняття рiшення про викуп товариством розмiщених ним акцiй (акцiй власного випуску)
Прийняте рiшення: НЕ прийнято рiшення про викуп товариством розмiщених ним акцiй (акцiй власного випуску). ( "За" 0, 9975%)





___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.